• Instagram - White Circle
  • Facebook - White Circle

  LASHLOVERS OY

  RIPSITARVIKEVALMISTUTTAJA, ALAN KOULUTTAJA JA UUDISTAJA

   

  LashLovers Oy on suomalainen ripsituotteiden alkuperäisvalmistuttaja. Laatu, turvallisuus ja jatkuva kehittäminen on toimintamme ydintä. Teemme aktiivista yhteistyötä ja tuotekehitystä alan tarvikevalmistajien kanssa. Jokaiselle LashLovers®-tuotteelle on tehty kaikki EU-lain mukaiset turvallisuustarkastukset ja dokumentoinnit.

   

  Uskomme avoimuuteen ja yhdessä oppimiseen. Olemme kouluttaneet alalle tähän mennessä yli 1000 ammattilaista. Koulutuksia on tarjolla sekä aloittelijoille että osaamistaan täydentäville ammattilaisille. Olemme ylpeitä kouluttamiemme ammattilaisten verkostosta. LashLovers®-yhteisö tukee ja kannustaa jäseniään monenlaisissa päivittäisissä tilanteissa ja kysymyksissä. Teemme jatkuvasti työtä myös ammattilaistemme työturvallisuuden eteen.

  PIONEERS OF SENSITIVE AND LONG-LASTING EYELASH EXTENSIONS

  LashLovers Oy Ltd is a pioneer in the eyelash extension field. We focus on developing materials and techniques and designing new products for eyelash extension professionals. We also train new members to the LashLovers®-professional community continuously. They are known in their area as pioneers of eyelash extension services. LashLovers® marketing rights are granted only to professionals who have participated in our training. LashLovers® certificate guarantees that the professional has passed the required practical certification examination.

   

  Lisää LashLovers tietoa / more information